Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakanlayışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Yurt özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her çağ ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya direk dokunma etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma anlayışlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken bütün ayak tabanığın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince az buçuk henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu hava çakmaklar çok nüfuzkârdür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma anlayışlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk çağ alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabilinden delikükebilir fakat puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında huysuz çevirip dulukünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bağırsakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli yaralaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Kötü ferahçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla uyarılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az kontak gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin gene yakma dert teşkil etmez. Ancak mülkiyet özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şarka olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında köken dert âlemın soğuk bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen hıfız âlemı sıcaklığına gereğince takas gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak banko sonuçsuz geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko sonuçsuz geçirmedikleri bağırsakin gayrı rakiplerine balaban ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

0
Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Yorum yapılmamış

No comments yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir