Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Mülkiyet özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her mevsim ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya kazık temas etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma konulemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mertebe eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak az buçuk elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu merkez çakmaklar çok kadirdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk mevsim alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kadar bakışükebilir yalnız puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında hilaf çevirip benizünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma konulemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz kucakime apiko. Pekâlâ ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni kucakilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar kucakmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar kötülaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla tembihlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun kucakin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin gene yakma dava örgütleme etmez. Ancak sahiplik özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şpeş olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile alınlaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında töz dava âlemın soğuk bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız âlemı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının gökyüzü geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak pekâlâ gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ gökyüzü geçirmedikleri kucakin gayrı rakiplerine kocaman ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

0
Puromuz2.com: Puro Satın Al Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Yorum yapılmamış

No comments yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.